sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Syksyn uuniomenat


Tuliko teidän värkkäiltyä jos jonkinlaista omenahässäkkää tänä syksynä? Jos teidänkin piti keksimällä keksiä keinoja, miten runsaan omenasatonne hyödyntää, tässä on yksi tosi simppeli kikkakolmonen; tehkää uuniomenoita :)!

Painakaa mieleen ensisyksyn varalta:

Omenoita
2 rkl voita
0,5 dl fariinisokeria
1 tl kanelia

Poista ompuista siemenkota, laita omenat uunivuokaan. Sekoita täyte ja täytä omenien keskustat seoksella. Paista 180 c 20-30 minuuttia ja tarjoa jäätelön tai vaniljakastikkeen kera!

3 kommenttia:

  1. Mulla on jäänyt muuten ihan täysin tänä syksynä omenaherkut tekemättä... Olen järkyttynyt! Asialle täytyy tehdä jotain nopeasti. :D Ja hei, mikäs ihana vuoka tuo on? Todella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, sä niin olet esteetikko :-D! Tää on mun äidin vanha vuoka.. tai itseasiassa äidinäidin, oikein passeli siis mummoilu-blogiin :-)! Alkaa vain kaikki astiat yms jo olla muuttolaatikoissa ja poissa jaloista.. rajoittaa hetkittäisiä leipomispuuskia :-)

      Poista
    2. Hehee, sä niin olet esteetikko :-D! Tää on mun äidin vanha vuoka.. tai itseasiassa äidinäidin, oikein passeli siis mummoilu-blogiin :-)! Alkaa vain kaikki astiat yms jo olla muuttolaatikoissa ja poissa jaloista.. rajoittaa hetkittäisiä leipomispuuskia :-)

      Poista