250 g voita
2,5 dl ruokaöljyä
5 dl kädenlämpöistä vettä
suolaa maun mukaan
Ota voi ja ruokaöljy lämpenemään, vesivoi sekoittuu parhaiten kun kaikki ainekset ovat huoneenlämpöisiä. Sekoita ainekset sauvasekoittimella huolellisesti yhtenäiseksi nesteeksi. Kaada kannellisiin rasioihin ja jääkaappiin jähmettymään.
Tee valkosipuli- tai yrttivoita lisäämällä sekoitusvaiheessa vesivoihin mieleiset mausteet, esim. ruohosipulin kanssa voi maistuu todella hyvältä! |
Nyt on voipurkit mihin kaataa, otettu sivuun ja pesty, perästä kuuluu :)
VastaaPoistaMahtistaa!! Muista varmistaa, että kaikki ainekset ovat huoneenlämpöisiä kun aloitat valmistuksen ja sekoita vesivoita, kunnes seos on täysin yhtenäistä "litkua" :) !
Poista