maanantai 7. joulukuuta 2015

Nopeat aurajuusto-pipari-hyrrät


Tässä Katjan toivoma resepti aurajuusto-hyrriin, joista kirjoitan täällä. Ovat nopeita tehdä, käyvät pienistä suupaloista ja ovat täydellisiä herkuteltavia näin joulun aikaan glögi- tai punaviinilasillisen kaverina. Ei muuta kuin hyrräilemisiin!
puoli pkt valmista pakastepiparitaikinaa
Täyte:
puoli pakettia sinihomejuustoa murustettuna
1-2 rkl smetanaa
2 tl maizenaa

Kauli piparitaikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Yhdistä täytteen ainekset ja sekoita, että saat tasaisen massan. Levitä täyte piparitaikinalle ja kääri taikina rullalle aloittaen leveästä sivusta, eli kuten tekisit korvapuusteja. 
Ja ei kun rullaamaan!
Leikkaa rullasta ohuehkoja siivuja ja asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle.
Paista hyrriä uunin keskitasolla 225 c, kunnes pinta on saanut kauniin sävyn (n. 7 min). Anna jäähtyä ja herkuttele esim. punaviinin kera joululaulujen soidessa!

1 kommentti:

  1. Vitsit nää oli herkkuja! Mulla on pakkasessa piparitaikinaa ja jääkaapissa homejuustoa, vain smetana ja maizena puuttuu. Täytyy viikonloppuna leipasta näitä. :)

    VastaaPoista